Antena 3 CNN Actualitate Locale Daniel Buzdugan s-a întâlnit cu președintele ANPC când a vrut să mănânce la un restaurant din Centru Vechi: "Poate că a fost șansa mea"

Daniel Buzdugan s-a întâlnit cu președintele ANPC când a vrut să mănânce la un restaurant din Centru Vechi: "Poate că a fost șansa mea"

Daniel Buzdugan a trecut printr-o experienţă neaşteptată atunci când, ieri, a vrut să mănânce la un restaurant din Centru Vechi din Bucureşti.

Daniel Buzdugan s-a întâlnit cu președintele ANPC când a vrut să mănânce la un restaurant din Centru Vechi: "Poate că a fost șansa mea"
Sursa foto: Facebook/Daniel Buzdugan
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Oct 2023   •   12:34

Daniel Buzdugan a povestit într-o postare pe pagina sa Facebook experienţa prin care a trecut atunci când a vrut să comande mâncare la un restaurant din Centru Vechi.

După ce s-a aşezat la masă, cunoscutul om de radio a fost anunţat că restaurantul tocmai a fost închis de ANPC.

Citeşte şi: Pescobar a redeschis Taverna Racilor din Herăstrău | Patronul s-a filmat alături de şeful ANPC

"Am ieșit ieri în Centru vechi să mănânc câteva bombe calorice, m-am așezat la o masă și după câteva minute mi-a zis un domn că nu mai pot comanda, că tocmai îi închide ANPC-ul (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului).

Poate că a fost șansa mea să nu mă aleg cu vreo salmonelă tradițională ori cu vreo toxiinfecție alimentară din partea casei.

Ce să zic, mulțumesc și să vă dea Dumnezeu sănătate, domn’ președinte Horia Constantinescu! Succes la sănătate!", este mesajul care însoţeşte postarea publicată de Daniel Buzdugan pe Facebook.

Am ieșit ieri în Centru vechi să mănânc cateva bombe calorice, m-am așezat la o masă și după câteva minute mi-a zis un...

Publicată de Daniel Buzdugan pe Miercuri, 18 octombrie 2023

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close