Antena 3 CNN Actualitate Locale Decizie în cazul tânărului din Constanța care și-a bătut și închis bunicul în portbagajul mașinii

Decizie în cazul tânărului din Constanța care și-a bătut și închis bunicul în portbagajul mașinii

Decizie în cazul tânărului din Constanța care și-a bătut și închis bunicul în portbagajul mașinii
Sursa foto: foto: captura Antena 3
10 Feb 2018   •   18:18

Noi informații șocante despre tânărul de 28 de ani din Constanța, care și-a bătut, încătușat și băgat bunicul în portbagaj. Acesta este gardian la Penitenciarul Poarta Albă. Agresorul, care a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun, a fost arestat pentru următoarele trei zeci de zile.

Cei care lucrează cu el la penitenciar spun că nu a avut niciodată probleme de comportament. 

Polițiștii l-au găsit în portbagaj pe bătrânul de 81 de ani, lovit și încătușat. Acesta a fost dus imediat la siptal. Medicii au constatat că suferă mai multe traumatisme și fracturi ale coastelor. 

Tânărul susține că ar fi recurs la acest comportament pe motiv că bunicul său și-ar fi bătut mai demult concubina. 

Gardianul nu a avut niciodată probleme la locul de muncă până vineri, când a avut un comportament bizar și a intrat în conflict cu colegii și șeful său. 

"A manifestat un comportament neadecvat atât față de colegi, cât și față de șef. Acesta a luat hotărârea de a-i întrerupe programul de lucru și de a-l trimite la domiciliu. Ulterior am înțeles că a săvârșit anumite fapte", a spus Gabriel Botezan, purtător de cuvânt la penitenciarul Poarta Albă. 

×
Subiecte în articol: portbagaj bunic
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close