Antena 3 CNN Actualitate Locale Decizia Academiei de Poliție, în scandalul mâncării stricate de la cantină: "Toți studenții au fost supuși unei scurte vizite medicale"

Decizia Academiei de Poliție, în scandalul mâncării stricate de la cantină: "Toți studenții au fost supuși unei scurte vizite medicale"

Reprezentanții Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza” vin cu decizii de ultimă oră, după ce zeci de studenți ai instituției au ajuns la spital, într-o singură noapte, din cauza mâncării.

Decizia Academiei de Poliție, în scandalul mâncării stricate de la cantină: "Toți studenții au fost supuși unei scurte vizite medicale"
Sursa foto: Facebook I Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”
de Ioana Mircea    |    19 Noi 2023   •   21:17

După patru zile de la izbucnirea unui focar de toxiinfecție alimentară la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza”, reprezentanții instituției anunță în această seară mai multe decizii.

„În ultimele 24 de ore, nu s-a mai semnalat nicio altă solicitare de asistență medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri în rândul studenților.

Sălile de mese și blocul alimentar sunt igienizate suplimentar, sub atenta supraveghere a personalului aflat la permanența instituției, care, împreună cu personalul de deservire din blocul alimentar, asigură și supraveghează servirea în bune condiții a mesei zilnice pentru studenții instituției noastre”, au transmis reprezentanții instituției.

Citește și: Anchetă MAI la Academia de Poliție unde studenții primesc mâncare stricată

Totodată, astăzi, toți studenții au fost supuși unei scurte vizite medicale. "Personalul medical, aflat în serviciul de permanență, s-a preocupat continuu de starea de sănătate a studenților, informând conducerea Academiei de Poliție despre situația de fapt.

Astfel, pe tot parcursul zilei de azi se desfășoară o scurtă vizită medicală a tuturor studenților noștri, atât pentru monitorizarea stării de sănătate a acestora cât și pentru stabilirea altor informații necesare anchetei epidemiologice, aflată în desfășurare”, se mai precizează în comunicatul citat.

După ce studenții au acuzat că primesc mâncare pe care nu o pot mânca, reprezentanții Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza” au transmis că se va monitoriza permanent introducerea și consumul de alimente din afara instituției.

„Conducerea Academiei de Poliție a dispus instructorilor superiori de an realizarea unor informări periodice cu privire la modul de respectare a normelor de curățenie și igienă în campusul universitar, monitorizând permanent introducerea și consumul de alimente din afara instituției”, au menționat reprezentanții Academiei, potrivit adevarul.ro.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close