Antena 3 Actualitate Locale Descoperire şocantă făcută de o femeie într-o cutie de bulion. „Mi-au spus că ei nu au nici o vină”

Descoperire şocantă făcută de o femeie într-o cutie de bulion. „Mi-au spus că ei nu au nici o vină”

11 Sep 2018   •   12:37
Descoperire şocantă făcută de o femeie într-o cutie de bulion. „Mi-au spus că ei nu au nici o vină”
Sursa foto: Foto: botosaninews.ro

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au deschis, marţi, o anchetă, după ce o femeie din Botoşani a sesizat faptul că a descoperit într-o cutie cu pastă de tomate un şoarece în putrefacţie.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Botoşani, Mirel Rogalschi, a declarat, pentru AGERPRES, că persoana respectivă s-a prezentat la sediul CJPC cu produsul în care se afla şoarecele mort.

Femeia a cumpărat pasta de tomate pe 7 septembrie dintr-un magazin din municipiul Botoşani, iar animalul mort a fost descoperit trei zile mai târziu, în momentul în care a deschis cutia.

„Mi-au spus că ei nu au nici o vină, nici măcar nu s-au uitat în cutie”, a spus tânără, potrivit botosaneanul.ro.

Oficialul CJPC susţine că inspectorii vor dispune retragerea de la comercializare a întregului lot de produse, în cazul în care va fi identificat la comerciant.

"Controlul va fi extins şi la producătorul din Prahova. Noi vom trimite adresa către colegii noştri din Prahova şi aceştia, împreună cu Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, vor face control şi la producător", a afirmat Rogalschi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close