Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperirea polițiștilor de frontieră în portbagajul unui microbuz. Ce au găsit sub o pătură

Descoperirea polițiștilor de frontieră în portbagajul unui microbuz. Ce au găsit sub o pătură

Descoperirea polițiștilor de frontieră în portbagajul unui microbuz. Ce au găsit sub o pătură
de S.T.    |    10 Iul 2018   •   11:36

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I - Nagylak au descoperit în compartimentul de marfă al unui microbuz o minoră în vârstă de 17 ani, ascunsă sub o pătură, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, Sorina Tocaciu.

Potrivit sursei citate, tânăra fusese ascunsă printre bagaje de către şoferul microbuzului, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară, deoarece nu avea acordul părinţilor pentru a călători în afara graniţelor ţării.

„În cursul zilei de luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I - Nagylak s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român S.C., în vârstă de 25 ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în Portugalia. Alături de şofer, în microbuz se mai aflau şase pasageri, toţi cetăţeni români. Cu ocazia controlului autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă al mijlocului de transport, ascunsă printre bagaje şi acoperită cu o pătură, o tânără în vârstă de 17 ani, domiciliată pe raza judeţului Constanţa”, a precizat, într-un comunicat de presă remis marţi Agerpres, Sorina Tocaciu.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care şoferul microbuzului a precizat că a recurs la această metodă deoarece minora dorea să ajungă în Spania şi nu poseda acordul părinţilor pentru a călători în străinătate.

„Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru şofer, respectiv tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de tânără, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun”, a adăugat Sorina Tocaciu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: microbuz politisti portbagaj Nadlac minora
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close