Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezvăluiri șocante ale unui fost condamnat din Cluj! Ce fac deținuții pentru o țigară

Dezvăluiri șocante ale unui fost condamnat din Cluj! Ce fac deținuții pentru o țigară

Dezvăluiri șocante ale unui fost condamnat din Cluj! Ce fac deținuții pentru o țigară
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Iun 2017   •   13:38

Gazeta de Cluj a făcut niște dezvăluiri potrivit cărora deținuții din Penitenciarul Aiud ar fi puși să își taiele degetele în schimbul unei țăgări.

Unul dintre foștii deținuți penitenciarului ar fi spus că personalul de acolo „își bate joc” de ei.

„Deseori personalul din penitenciar căuta ”acţiune”. Una dintre metodele lor preferate era aceea de a-şi bate joc de deţinuţii cu probleme mentale sau care aveau vicii. Gardienii promiteau ţigări acestora în schimbul executării unor porunci date de ei. Unul dintre cazuri, bine-cunoscut la nivelul penitenciarului era cel al unui deţinut care avea probleme cu capul şi care era în stare să facă orice pentru a putea fuma o ţigară.

Cazurile de acest gen sunt mană curată pentru personalul de acolo. Astfel, doi gardieni i-au promis acestuia că îi dau o ţigară dacă îşi taie singur un deget. L-au presat de mai multe ori şi i-au făcut în ciudă, chiar fumând de faţă cu el, până când omul a cedat nervos şi a ascultat porunca acestora. A fost un episod îngrozitor şi traumatizant pentru cei care eram în apropierea lui. Omul practic urla de durere ca din gură de şarpe. Odată ce s-au convins cât de uşor îl pot manipula şi instiga să îşi facă rău, după un timp, gardienii respectivi l-au mai convins pe acesta să îşi taie încă un deget de la mână. Tot în schimbul unei ţigări. Ţin minte că a doua oare gluma s-a îngroşat. Era sânge peste tot” a povestit fostul deținut.

×
Subiecte în articol: Cluj deținuti degete tigara gardieni dezvaluiri
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close