x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Doctorița condamnată pentru ucidere se întoarce la spital

de 20 Ian 2016   •   19:05
Doctorița condamnată pentru ucidere se întoarce la spital 16
Foto: Pixabay
 Medicul Liliana Puiu Crăciun, condamnată în anul 2014 la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, se întoarce la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgu-Jiu. Doctorița a fost suspendată timp de un an, iar în prezent a solicitat unității medicale să fie reintegrată în sistem. Aceasta ar fi cerut deja aviz de liberă practică de la Colegiul Medicilor Gorj, iar de la sfârșitul lunii ianuarie își va relua atribuțiile.


Doctorița suspendată timp de un an poate să revină la serviciu numai în cazul în care deține avizul anual de liberă practică de la Colegiul Medicilor, iar pentru acest lucru trebuie să dovedească faptul că, deși a lipsit de la muncă, a avut parte de instruire continuă. Liliana Puiu Crăciun a fost primul doctor din Gorj care a rămas fără drept de practică în urma unei sentințe.

Liliana Puiu Crăciun a fost condamnată definitiv în anul în 2014 la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost acuzată că a ucis o tânără, în urma unei injecţii efectuate în spate.

Mai multe detalii pe Imapctingorj.com.


sati