Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal la un spital din Vaslui! O doctoriță se joacă pe telefon în loc să consulte pacienții. Femeia s-a răstit la un bolnav care aștepta pe hol

Scandal la un spital din Vaslui! O doctoriță se joacă pe telefon în loc să consulte pacienții. Femeia s-a răstit la un bolnav care aștepta pe hol

O doctoriță din Vaslui a preferat să se joace pe telefon în loc să consulte pacienții. Aceștia așteptau de câteva ore pe hol, fără să fie preluați de cineva și fără să primească vreo informație.

Scandal la un spital din Vaslui! O doctoriță se joacă pe telefon în loc să consulte pacienții. Femeia s-a răstit la un bolnav care aștepta pe hol
de Ioana Mircea    |    27 Mai 2023   •   18:56

O doctoriță de la Spitalul Municipal Huși "Dimitrie Castroian", județul Vaslui, a ajuns virală pe internet după ce a fost surprinsă de un pacient care aștepta pe hol, că se juca pe telefon, în loc să consulte pacienții.

Încercând să întrebe când va fi preluat de cineva, aceasta a început să urle la el să și să îi spună că trebuie să aștepte. Alături de bărbat, mai era o pacientă care aștepta la consult și care era acolo înainte ca bărbatul să fi venit. 

"Voi nu ascultați aicea, că vă trimit acuș la alt spital? Trebuie să așteptați. Și eu când mă duc, aștept și sunt medic, da? Da' poți să aștepți și trei ore. Eu am plecat la șapte și am intrat la patru dimineața. Tu poți să mori? Imediat în chemăm pe domnul doctor Vasile și o să te vadă", a spus femeia.

Citește și: Anchetă la Spitalul Municipal din Aiud. Pacientă moartă imediat după o anestezie

Se pare că aceasta venise pentru un pacient care prezenta o situație mai gravă de sănătate, dar nu știa despre cine e vorba. În momentul scandalului, doctorița a făcut și o referință la culoarea pielii pacientului, spunându-i că e de culoare, potrivit unor clipuri postate pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Vaslui spital
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close