Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri au murit pe loc după ce au intrat cu o motocicletă într-un camion, la Gâşteşti, lângă Paşcani

Doi tineri au murit pe loc după ce au intrat cu o motocicletă într-un camion, la Gâşteşti, lângă Paşcani

Doi tineri au murit pe loc, în această dimineaţă, după ce au intrat cu o motocicletă într-un camion, pe DN 28A, în zona localităţii Gâşteşti, lângă Paşcani.

Doi tineri au murit pe loc după ce au intrat cu o motocicletă într-un camion, la Gâşteşti, lângă Paşcani
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
de Alin Tarnovschi    |    19 Aug 2022   •   14:03

Potrivit polițiștilor, unul dintre tineri, care conducea motocicleta, nu avea permis pentru nici o categorie de vehicule. În timpul unei depăşiri, acesta a intrat pe contrasens şi a intrat în plin într-un TIR.

Impactul a fost atât de violent încât ambii tineri au murit pe loc. Ei locuiau într-o localitate de lângă Paşcani, judeţul Iaşi.

"La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DN 28A, în afara localității Gâștești.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un motociclu și o autoutilitară, iar în urma impactului cele două persoane care se aflau pe motociclu au decedat.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident Pascani Iași
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close