Antena 3 CNN Actualitate Locale Edilul condamnat pentru delapidare este obligat la muncă în folosul comunităţii, la Primăria Orşova

Edilul condamnat pentru delapidare este obligat la muncă în folosul comunităţii, la Primăria Orşova

Primarul Orșovei, condamnat definitiv pentru delapidare, își pierde funcția, dar este obligat să muncească fără bani la primărie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2024   •   16:56

Primarul municipiul lui Orșova, Marius Stoica, a fost condamnat definitiv la un an, nouă luni și 10 zile de închisoare cu suspendare pentru delapidare. Decizia aparține Curții de Apel Craiova.

De altfel, edilul își pierde mandatul și nu mai are voie să candideze timp de doi ani de zile pentru o funcție publică. De asemenea, trebuie să presteze și muncă în folosul comunității la sediul Primăriei Orșova.

Marius Stoica a fost condamnat pentru că a decontat în anul 2018 două ordine de deplasare fictive și a folosit banii pentru a se deplasa cu propriul autoturism la Timișoara pentru revizie. A plecat la Timișoara pentru a-și repara bolidul, dar a decontat o falsă deplasare în interes de serviciu la Iași.

După hotărârea instanței, edilul a ieșit cu o declarație în spațiul public. Stoica este de părere că este vorba despre o răzbunare politică. Marius Stoica se află la cel de-al doilea mandat de primar, primul câștigat pe listele PSD și al doilea pe listele Pro România.

×
Subiecte în articol: delapidare primar Primăria Orşova
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close