Antena 3 CNN Actualitate Locale Educatoare de la o creşă din Piteşti, acuzată că a bătut mai mulţi copii

Educatoare de la o creşă din Piteşti, acuzată că a bătut mai mulţi copii

O educatoare din Piteşti a fost plasată sub control judiciar pentru purtare abuzivă, după ce părinții unui copil au anunțat Poliția că femeia le-ar fi lovit fata. Anchetatorii au aflat că nu ar fi vorba despre un singur copil. Educatoarei i s-a suspendat şi dreptul de a profesa.

Educatoare de la o creşă din Piteşti, acuzată că a bătut mai mulţi copii
Sursa foto: Facebook
de Mariana Zaharia    |    11 Mai 2022   •   10:43

Educatoarea lucra la o creșă din cartierul piteștean Trivale și avea în grijă grupa mare. Primul incident a fost anunțat pe un grup de socializare de catre părinți înainte de Paște.

Atunci, superiorii acesteia au început o cercetare disciplinară. Un părinte a povestit că fetița lui a ajuns acasă cu vânătăi în zona intimă.

Părinții au decis sa astepte hotărârea comisiei de disciplină si să nu meargă și la poliție. Dar, câteva zile mai târziu, o îngrijitoare a anunțat că educatoarea ar fi greșit din nou.

Anchetatorii au aflat că ar fi vorba de mai mulți copii loviti și au reținut-o pe educatoare. Apoi, a fost plasată sub control judiciar.

Reprezentanţii Primăriei din Pitești, instituția care are în subordine Direcția de Asistență Socială, au anunțat că educatoarea ar putea rămâne fără loc de muncă.

×
Subiecte în articol: Pitești cresa
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close