Antena 3 CNN Actualitate Locale Educatoare din Suceava, arestată pentru agresiuni sexuale asupra minorilor

Educatoare din Suceava, arestată pentru agresiuni sexuale asupra minorilor

O educatoare din Suceava este acuzată că a agresat sexual o copilă de trei ani și două copile de 7 ani. Faptele au ieșit la iveală după ce tatăl uneia dintre fetiţe a incendiat mașina educatoarei ca să se răzbune. Femeia s-a plâns la poliție, iar bărbatul a povestit mai apoi totul anchetatorilor.

Educatoare din Suceava, arestată pentru agresiuni sexuale asupra minorilor
Sursa foto: Getty Images
de Bianca Timșa    |    Claudia Popovici    |    15 Ian 2022   •   16:51

Educatoarea, în vârsta de 51 de ani, de la o grădiniță din Bosanci, Suceava, a fost arestată pentru 30 de zile pentru fapte de natură sexuală, victimele fiind minori.

Faptele au avut loc la finalul anului trecut. Educatoarea a declarat la poliție că mașina pe care o deține a fost incendiată în cartierul Obcini, acolo unde locuiește.

În urma verificărilor a fost identificat și autorul care şi-a recunoscut fapta, dar a precizat că a recurs la acest gest pentru a-i da o lecție educatoarei.

Mai exact, bărbatul a reclamat că femeia i-a agresat sexual fetele minore în vârstă de 3 respectiv 7 ani care erau la grădinița unde femeia lucra ca educatoare.

Între timp s-a aflat că cele două copile nu sunt cele singurele sale victime. În urma celor declarate de bărbat anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliul acesteia, dar și la grădiniță, iar vineri dimineață educatoarea a fost reținută pentru 24 de ore.

În aceeași zi femeia a fost dusă la judecătoria Suceava. Pe numele ei a fost emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

×
Subiecte în articol: educatoare Suceava masina incendiata
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close