Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev din Bacău, agresat și umilit de colegii de clasă, pentru o notă mai mare luată la un test. Copilul i-a spus mamei că nu mai vrea la școală

Elev din Bacău, agresat și umilit de colegii de clasă, pentru o notă mai mare luată la un test. Copilul i-a spus mamei că nu mai vrea la școală

Pare incredibil ceea ce s-a întâmplat în satul Bărboasa, comuna Oncești, județul Bacău, unde un copil de 14 ani, elev în clasa a 8-a, a fost amenințat cu bătaia de față cu profesoara, iar în pauză fost agresat.

Elev din Bacău, agresat și umilit de colegii de clasă, pentru o notă mai mare luată la un test. Copilul i-a spus mamei că nu mai vrea la școală
Sursa foto: Getty Images I Halfpoint Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2023   •   18:23

Incidentul s-a întâmplat în satul Bărboasa, comuna Oncești, județul Bacău, chiar în timpul orei, unde un copil de 14 ani, elev în clasa a 8-a, a fost amenințat cu bătaia de față cu profesoara, iar în pauză a fost agresat.

Bătaia a avut loc luni, 6 noiembrie când acesta a luat nota 7 la un test la limba română.

Cei 4 agresori l-ar fi amenințat chiar de față cu profesoara de limbă română.

În pauză și-au pus planul în aplicare și niciun coleg nu ar fi avut curaj să se bage. Învinețit, scuipat, umilit public băiatul agresat, Marius i-a spus mamei că nu mai vrea să meargă la școală.

Citește și: Accident grav în Maramureș. Șoferul unui BMW a ajuns cu mașina într-un salon de înfrumusețare

Elevul nu este la prima agresiune, acesta a mai fost agresat chiar la începutul anului, tot de colegii de clasă, iar mama acuză că de la prima agresiune și până la cea din prezent, nu s-a luat nicio măsură.

Inspectoratul Școlar Județean a luat act de sesizarea mamei, împreună cu asistentul social, directorul scolii și alte instituții abilitate cercetează acum cazul de bullying. 

Mama copilului a sunat la Protecția Copilului Bacău care i-a spus să sune la telefonul copilului 119.

Potrivit declarațiilor mamei, se pare că în comuna Oncești nu e post de poliție și dacă au nevoie de oamenii legii, trebuie să anunțe la 112.

×
Subiecte în articol: Bacău elev batut şcoală bullying
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close