Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev a suferit răni la mâini şi picioare, după ce a fost umilit de colegi într-un liceu de elită din Târgu Jiu

Un elev a suferit răni la mâini şi picioare, după ce a fost umilit de colegi într-un liceu de elită din Târgu Jiu

Incidentul a avut loc, marţi, la un liceu de elită din Târgu Jiu. Băiatul, elev în clasa a VI-a fost umilit şi închis în clasă, iar când a vrut să iasă a fost lovit şi prins cu uşa de către colegi care astfel i-au provocat răni la mâini şi la picioare.

Un elev a suferit răni la mâini şi picioare, după ce a fost umilit de colegi într-un liceu de elită din Târgu Jiu
Sursa foto: gorjonline.ro
de Claudia Popovici    |    26 Mai 2021   •   18:10

Cazul a ajuns în atenţia opiniei publice şi a Inspectoratului de Poliţie din Gorj, după ce mătușa elevului a povestit întâmplarea pe reţelele de socializare.

Potrivit acesteia, acest caz nu este singular, în liceu existând elevi care au dezvoltat un obicei din a-şi umili colegii.

Ultima victimă a fost chiar nepotul ei care, marţi, s-a ales cu răni la mâini şi la picioare, după ce colegii agresori l-au umilit şi i-au prins mâinile şi picioarele în ușa clasei provocându-i răni vizibile.

„Acum copilul este speriat şi le-a spus părinţilor că îi este teamă să mai meargă la şcoală de frica colegilor săi", a declarat mătușa elevului, presei locale.

Ea a subliniat că, în ultima vreme "bullying-ul sau proasta creştere a ajuns la cote maxime în şcolile de elită".

După ce cazul a apărut în spaţiul public, Inspectoratul Judeţean Gorj s-a autosesizat şi vrea să afle de ce incidentul nu a fost raportat. Verificări face acum şi poliţia, iar pe fir a intrat şi Protecţia Copilului, informează presa locală.

„În urma aspectelor apărute în spațiul public, în care erau prezentate date care indicau ca un elev al unei unități de învățământ din Tg Jiu ar fi fost victima a bullyingului, la nivelul IPJ GORJ au fost dispuse verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close