Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev în stare gravă, după ce a făcut infarct la şcoală, în Oradea | Medicii l-au resuscitat în faţa colegilor

Elev în stare gravă, după ce a făcut infarct la şcoală, în Oradea | Medicii l-au resuscitat în faţa colegilor

Un copil de 13 ani din Oradea a făcut infarct chiar în sala de clasă. Băiatul a fost resuscitat la școală, sub privirile îngrozite ale colegilor.

de Andrei Naiţă    |    12 Ian 2024   •   17:09

Copilului i s-a făcut rău în timpul orei de științe sociale, la Școala Gimnazială Avram Iancu din Oradea. La un moment dat s-a prăbușit la pământ sub privirile colegilor săi, devenind inconștient. Imediat, profesorul a sunat la 112, dar l-a alertat și pe medicul unității de învățământ, care a ajuns imediat în sala de clasă.

Între timp, elevii au fost evacuați din clasă pentru că s-a creat o stare de panică, iar dascălii au sunat și la părinții copilului.

Din fericire, echipajul SMURD a ajuns în doar trei minute la școală, reușind să-l resusciteze la timp și astfel să-i salveze viața.

Ulterior s-a aflat că elevul suferă de o afecțiune a inimii, deoarece până acum părinții nu au informat pe nimeni de la şcoală despre condiția medicală a băiatului, care urma și un tratament pentru afecțiunea de care suferă.

Din informațiile de până acum, elevul nu ar fi făcut vreo activitate fizică solicitantă înaintea orei în timpul căreia i s-a făcut rău. Copilul se află acum internat în spital, în stare gravă, dar stabilă.

×
Subiecte în articol: copil bolnav infarct Oradea şcoală elev
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close