Antena 3 CNN Actualitate Locale Elevii olimpici din Alexandria, vizită în Bucureşti pentru Ziua Ecologiei

Elevii olimpici din Alexandria, vizită în Bucureşti pentru Ziua Ecologiei

Elevii olimpici din Alexandria au participat la Ziua Ecologiei. În cadul programului educaţional România Inteligentă, școlarii şi liceenii au vizitat Facultatea de Geografie, unde au învățat primii pași în recunoaşterea unui râu sănătos. Totodată, au luat parte la ateliere de creatie unde au decorat borsete si au construit diverse obiecte din materiale reciclabile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2024   •   08:30

Ziua a început cu o vizită la facultatea de geografie, unde elevii au participat la un curs de ecologie. După curs, elevii au avut ocazia să viziteze facultate de geografie din cadrul Universității București, tur al facultății ţinut de studenți. 

Elevii au ajuns şi la un atelier de decorat borsete, la Fundația Calea Victoriei, dar şi la un atelier practic de împletituri din hârtie. Aici, copii s-au bucurat să creeze singuri din materiale reciclabile coşuri pentru birou. 

"Se consumă mai puţin plastic pentru că nu mai foloseşti recipiente cumpărate de pe piaţă. Poţi să îţi personalizezi proiectul cum vrei tu. Întotdeauna, principiul ăsta de a face lucruri cu mâna ta generează o afectivitate mai mare faţă de obiectele cu care te înconjori", a declarat Raluca Mocanu, profesoară Fundaţia Calea Victoriei. 

La finalul zilei, elevii au pătruns în lumea aventurii. Seara s-a încheiat în mod misterios şi interactiv la Mystery Escape Rooms. 
 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close