x close

Exclusiv! Fiica unei asistente de la Spitalul din Suceava: ''Bolnavul este lăsat să moară!''

02 Apr 2020   •   14:21
Exclusiv! Fiica unei asistente de la Spitalul din Suceava: ''Bolnavul este lăsat să moară!'' Hepta Exclusiv

Fiica unei asistente infectate cu Covid-19 a făcut o mărturie cutremurătoare, în exclusivitate la Antena 3. Femeia a spus că mama ei este internată în continuare în spital, însă se simte mai bine şi spune că vrea să se întoarcă din nou la spital pentru a îngriji oamenii.

''Bolnavii sunt lăsaţi să moară, să fie lăsaţi în voia sorţii. I s-a dat tratament, însă era lăsată secţie descoperită câte 4-5 ore. În caz de făcea vreun şoc, sau dacă avea vreo durere foarte mare, sau febră foarte mare sau ceva, nu se acţiona. Efectiv nu avea cine să acţioneze.

Tratamentul nu era dat la timp (...) Fiind asistent medical, s-a infectat din spital. Ideea e că ea la cât de grav a fost, ea se gândeşte să se meargă din nou să salveze oameni. Ea şi-a făcut cu drag meseria şi sper din suflet să se ia o măsură. Nu se merită să moară oamenii pe capete. Am înţeles că şi acum mor pe capete.

Nu este cine să îi ajute. Nu este personal, nu este tratament  (...) E strigător la cer ce se întâmplă. Ar trebui să se ia măsuri. Vrem să trăim. Oamenii vor să trăiască. Fiecare avem dreptul la viaţă şi la sănătate'', a spus fiica pacientei infectate cu Covid-19.

Exclusiv! Fiica unei asistente de la Spitalul din Suceva: Bolnavul este lăsat să moară!

Citeşte mai multe despre:

marturie Suceava asistenta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati