Antena 3 CNN Actualitate Locale Farsă în trafic! Doi tineri din Ploieşti s-au dezbrăcat la semafor - VIDEO

Farsă în trafic! Doi tineri din Ploieşti s-au dezbrăcat la semafor - VIDEO

Farsă în trafic! Doi tineri din Ploieşti s-au dezbrăcat la semafor - VIDEO
11 Ian 2019   •   19:11

Scene bizare la Ploieşti! Doi tineri, actori de ocazie, au transformat câteva intersecţii din oraş în scenă de teatru şi au blocat traficul, spre disperarea şoferilor. La un moment dat, actorii de ocazie au renunţat chiar la haine, în timp ce simulau o ceartă. Totul pentru a creşte numărul de vizualizări pe internet. Isprava lor nu a scăpat neobservată de poliţişti. 

Cei doi tineri au încercat să îşi crească traficul pe reţelele de scoailizare şi au născocit o ceartă în mijlocul oraşului. Au mers în două dintre cele mai aglomerate intersecţii din Ploieşti şi au mimat un scandal în trafic. În imagini se vede cum unul dintre tineri se dă jos din maşină, cu o jachetă pe el, dar fără pantaloni. Imediat coboară şi persoana cu care porneşte presusa altercaţiae şi care in cateva momente renunta la îmbrăcăminte. Totul spre uimirea celorlalţi şoferi, blocaţi în trafic şi care claxoanau disperaţi.

Soferii nu au gustat însă gluma celor doi si, supăraţi că întârzie la serviciu, au sunat la 112. În zonă se afla şi un poliţist local, agentul a fost suprins în filmarea teribiliştilor, chiar în momentul în care incidentul era raportat în dispecerat.

Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri si pentru blocarea traficului. 

×
Subiecte în articol: farsa trafic Ploiești dezbracat
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close