Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie din Baia Mare, bătută în stradă de un vecin. Scenele violente au fost surprinse cu telefonul victimei

Femeie din Baia Mare, bătută în stradă de un vecin. Scenele violente au fost surprinse cu telefonul victimei

Scene violente pe o stradă din Baia Mare, acolo unde o femeie, în vârstă de 25 de ani, a fost bătută fără milă de vecinul ei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2024   •   16:41

Atacul barbar s-a petrecut aseară pe o stradă la marginea municipiului Baia Mare. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a bătut-o fără niciun fel de remușcare pe o femeie în vârstă de 25 de ani.

Când şi-a mai revenit în fire, femeia a chemat imediat ajutoare la 112. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a stabilit că acest conflict a izbucnit pe fondul unor mai vechi divergențe între cei doi.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Potrivit cercetărilor, vecinul agresor nu este la prima abatere. La începutul acestei luni, el a pătruns în apartamentul aceleiași femei în miez de noapte.

Atunci, bărbatul l-a bătut pe concubinul femeii. Acesta a ajuns în spital, iar agresorul a ajuns 24 de ore în spatele gratiilor, dar procurorii nu l-au mai prezentat în fața magistraților pentru a fi arestat preventiv.

Drept urmare, a fost lăsat liber, fără niciun fel de măsură preventivă. Să vedem acum ce se va întâmpla în acest caz. Cert este că pe numele agresorului sunt mai multe dosare penale, iar polițiștii le cercetează cu suspectul în libertate.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close