Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie cu handicap de gradul 1 și o bătrână imobilizată în pat, brutalizate și bătute de polițiștii vasluieni

Femeie cu handicap de gradul 1 și o bătrână imobilizată în pat, brutalizate și bătute de polițiștii vasluieni

Femeie cu handicap de gradul 1 și o bătrână imobilizată în pat, brutalizate și bătute de polițiștii vasluieni
03 Mar 2017   •   17:03

Scene socante vineri, în comuna Vãleni, satul Moara Domneascã, acolo unde 10 politisti au actionat ca si cum ar fi avut de-a face cu o grupare de interlopi, scrie Jurnalul Național.

Oamenii legii s-au prezentat încã de la primele ore ale diminetii la poarta familiei Anton, pentru a o ridica pe Gabriela. În vârstã de 52 de ani, aceasta s-a nãscut cu handicap de gradul I. Când a vãzut câti politisti îi intrã în casã, femeia a fãcut un atac de panicã si a sãrit în bratele mamei ei, o bãtrânã de 79 de ani imobilizatã la pat. O scenã care ar înduiosa si cele mai reci inimi. Ei bine, nu si pe bravii nostri politisti, care, spune fiul bãtrânei, au început sã le batã fãrã milã pe cele douã femei.

Pentru cã opunea rezistentã, Gabriela a fost încãtusatã si târâtã în picioarele goale pânã la masinã. Misiunea “organelor” era sã o aducã pe femeie în Vaslui, unde era programatã pentru o expertizã medico-legalã.

Brutalitatea cu care au actionat politistii au socat-o pe mama Gabrielei. “Nici dacã eram animale nu se comportau asa. Ne-au bãtut si pe mine, si pe ea de n-am mai stiut ce-i cu noi.”

Conducerea Poliției Vaslui a demarat o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: femeie batuta politisti
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close