Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a fost reţinută după ce a găsit o poşetă în gara din Arad şi a început să vândă bunurile găsite în interior

O femeie a fost reţinută după ce a găsit o poşetă în gara din Arad şi a început să vândă bunurile găsite în interior

O femeie a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a găsit o poşetă în gara din Arad şi a început imediat să vândă bunurile pe care le-a găsit în interior.

O femeie a fost reţinută după ce a găsit o poşetă în gara din Arad şi a început să vândă bunurile găsite în interior
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    21 Apr 2024   •   11:32

Femeia în vârstă de 43 de ani, din Maramureș, a fost reținută pentru 24 de ore, însă, cel mai probabil, va fi lăsată în libertate la expirarea mandatului de reţinere.

Polițiștii din Arad transmit că vineri seara o femeie de 43 de ani, din județul Maramureș, ar fi găsit o poșetă cu acte și bani, în spatele unui bloc din zona Gării CFR Arad.

"În poșetă erau documente personale, 600 de lei și două telefoane mobile, dintre care unul ar fi fost vândut, în aceeași seară, pentru 100 de lei. Documentele, poșeta și un telefon au fost recuperate, urmând a fi returnate proprietarului", potrivit comunicatului.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de însușire a bunului găsit, urmând a fi luate și alte măsuri preventive, dacă se impun, iar polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi continuă documentarea activității infracționale a femeii.

×
Subiecte în articol: Arad IPJ Arad
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close