Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Urziceni a născut pe trotuar, în fața maternității. Martorii spun că nu ar fi fost primită în spital

O femeie din Urziceni a născut pe trotuar, în fața maternității. Martorii spun că nu ar fi fost primită în spital

O femeie din Urziceni a născut pe asfalt, chiar în fața spitalului din oraș.

de Laura Dinu    |    31 Iul 2023   •   12:39

În imaginile postate pe rețelele sociale, se vede cum femeia care e în travaliu este ajutată de un echipaj de la ambulanță.

Martorii povestesc că femeia nu ar fi fost primită la spital.

Reprezentanții unității medicale nu au putut fi contactați pentru moment. 

”Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, cu privire la o femeie care naște în fața unei unități medicale, în județul Ialomița, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița este abilitat să comunice următoarele: La data de 31 iulie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița s-au sesizat din oficiu, deplasându-se la unitatea medicală în cauză, urmând a se efectua verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul poliției. 

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că a văzut imaginile îngrozitoare de la Urziceni.

Rafila a anunțat că a trimis deja Inspecția Sanitară de Stat la Urziceni și va reveni cu detalii.

”Am văzut imaginile de la Urziceni. În momentul de față, Inspecția Sanitară de Stat încearcă să reconstituie exact respectiva situație și vă vom pune la dispoziție toate informațiile pe care le avem, precum și măsurile care vor fi luate”, a spus Alexandru Rafila.

×
Subiecte în articol: Urziceni
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close