Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cetăţean german, care aducea ajutoare pentru orfanii din Arad, reţinut după ce şi-a bătut joc de doi copii timp de câţiva ani

Un cetăţean german, care aducea ajutoare pentru orfanii din Arad, reţinut după ce şi-a bătut joc de doi copii timp de câţiva ani

Un cetăţean german, în vârstă de 76 de ani, care aducea ajutoare din Germania pentru orfanii din Arad, a fost reţinut după ce autorităţile din Lipova, judeţul Arad, au descoperit că acesta şi-a bătut joc de doi copii.

Un cetăţean german, care aducea ajutoare pentru orfanii din Arad, reţinut după ce şi-a bătut joc de doi copii timp de câţiva ani
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2023   •   12:56

Potrivit unor surse, cetăţeanul german a început să îşi bată joc de copiii orfani încă din anul 2014. Aceleaşi surse arată că el îi plătea pe minori cu diferite sume de bani, între 50 de lei şi 150 de euro, pentru a întreţine relaţii cu aceştia.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au fost cei care au descoperit ororile şi i-au anunţat pe poliţişti. Astfel, poliţiştii din Lipova l-au reţinut pe suspect şi au efectuat o percheziţia în casa în care acesta locuia atunci când se afla în România, ocazie cu care au confiscate un laptop, precum şi alte bunuri.

În faţa anchetatorilor, cetăţeanul german a negat toate acuzaţiile.

"În ziua de 29 martie a.c., polițiștii orașului Lipova s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea de infracțiuni asupra unor minori.

Din cercetări, a reieșit că un cetățean german, de 76 de ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu doi minori internați într-o casă de tip familial.

În aceeași zi, a fost efectuată o percheziție  la imobilul unde locuiește bărbatul în cauză, din orașul Lipova, fiind ridicate bunuri cu valoare probatorie.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală în formă continuată și viol în formă continuată, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă", se arată într-o informare a IPJ Arad.

×
Subiecte în articol: Arad Lipova Poliția Română IPJ Arad
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close