Antena 3 CNN Actualitate Locale "Eşti simbolul triumfului vieţii şi al binelui" | Gest emoţionant făcut de Alexia pentru medicul ieşean care i-a replantat braţele

"Eşti simbolul triumfului vieţii şi al binelui" | Gest emoţionant făcut de Alexia pentru medicul ieşean care i-a replantat braţele

Alexia, adolescenta de 15 ani din Botoșani, căreia i-au fost replantate brațele în urma unui accident rutier, a făcut un gest emoţionant pentru medicul care a salvat-o. Iată ce cadou i-a dăruit.

"Eşti simbolul triumfului vieţii şi al binelui" | Gest emoţionant făcut de Alexia pentru medicul ieşean care i-a replantat braţele
Sursa foto: Facebook Dr. Sidonia Susanu
de Claudia Popovici    |    11 Apr 2023   •   22:17

Alexia face progrese şi dă dovadă de o putere ieșită din comun în procesul de recuperare la aproape patru luni de la operația de replantare a brațelor.

Plină de recunoștință faţă de medicii care i-au oferit șansa la o viaţă normală, adolescenta a făcut un gest emoţionant.

Mai exact, Alexia i-a nominalizat drept părinți într-un Certificat de Renaștere pe medicul ieșean Sidonia Şusanu şi pe soţul acesteia.

Emoționat de cadoul primit, medicul ieșean care i-a replantat brațele Alexiei a postat un mesaj de mulţumire pe Facebook

"Mulțumesc frumos, Alexia, pentru surpriza extraordinara şi bucuria cu care mi-ai umplut sufletul! Este o mare onoare pe care ne-ai oferit-o, alegându-ne să fim “părinții renașterii tale”!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tu, draga mea copilă, ești simbolul triumfului vieții şi a binelui!

La început de Săptămâna a patimilor, În așteptarea Învierii Domnului, vă urez tuturor, dragi prieteni, ca binele să biruiască întotdeauna în viaţa voastră", a scris medicul Sidonia Şusanu pe pagina sa de Facebook.

Alexia nu i-a uitat nici pe ceilalți medici care au participat la intervențiile ce i-au salvat viaţa. Astfel, numele lor au fost menționate la nași.

Reamintim că, Alexia Tudose, în vârstă de 15 ani a fost grav rănită în luna decembrie a anului trecut în Paşcani, atunci când a avut ambele braţe amputate, după ce autocarul în care se afla alături de colegii ei de la ansamblul folcloric "Flori de măr" din Curteşti a derapat şi s-a răsturnat.

Pentru salvarea ei o echipa complexă de medici a luptat, timp de 20 de ore, ca să îi redea acesteia șansa de a mai avea o viață cât de cât normală. 

După cele 20 de ore petrecute în sala de operație, medicii, care au fost activi permanent în tot acest maraton, i-au replantat brațele amputate.

Acum, Alexia se simte bine şi zâmbește fericită alături de medicii care i-au salvat viaţa. 

Citeşte şi: Imagini incredibile cu Alexia! | Fata cu brațele replantate a început să cânte la pian: "Câtă forţă și dorinţă de viaţă"

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close