Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini apocaliptice la Brăila în timpul codului roșu de viscol și ninsori

Imagini apocaliptice la Brăila în timpul codului roșu de viscol și ninsori

Pompierii din Brăila au reușit să surprindă în imagini forța cu care natura a lovit în timpul codului roșu de viscol și ninsori. Zeci de mașini au rămas blocate în nămeți, iar aproape o sută de localități au rămas fără curent electric.

Imagini apocaliptice la Brăila în timpul codului roșu de viscol și ninsori
Sursa foto: sursa: Facebook / ISU Brăila
06 Feb 2020   •   21:36

Întreg județul Brăila, precum și alte județe din estul și sud-estul țării s-au aflat, noaptea trecută, sub incidența unei avertizări ANM tip cod roșu de viscol și ninsori puternice.

Natura s-a dezlănțuit, iar în numai câteva ore, viscolul a transformat totul în haos.

La primele ore ale dimineții, salvatorii au făcut un prim bilanț al efectelor codului roșu și au numărat 98 de localități din județul Brăila unde alimentarea cu energie electrică a fost oprită.

Toate drumurile naționale și județene au fost închise până la ora 12.00.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență 'Dunărea' Brăila au intervenit în cazul a zei de situații în care oamenii au fost în pericol.

Județul Brăila s-a aflat sub un cod roșu de viscol și ninsori puternice

Imagini apocaliptice la Brăila în timpul codului roșu de viscol

Pe drumul european 584, între localitățile Bărăganu și Însurăței, natura a oferit imagini apocaliptice, după ce zeci de mașini au rămas blocate în zăpadă.

În total, 12 autoturisme, 11 TIR-uri, două cisterne și 18 persoane au rămas blocate în zăpada care, pe alocuri, măsura chiar și mai bine de un metru.

Cod roșu de viscol și ninsori în Brăila

Viscolul a făcut ca operațiunile de salvare să fie în zadar, având în vedere că zăpada curățată era adusă la loc în câteva secunde.

Mașinile îngropate cu totul în nămeți și TIR-urile de zeci de tone acoperite în totalitate de zăpada viscolită au arătat forța cu care natura s-a dezlănțuit.

sursa foto: ISU 'Dunărea' Brăila / Facebook

×
Subiecte în articol: vremea in Braila Brăila
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close