Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini cu răfuiala clanurilor din Bacău! Împuşcături şi atacuri cu săbii şi bolovani

Imagini cu răfuiala clanurilor din Bacău! Împuşcături şi atacuri cu săbii şi bolovani

Două clanuri din Bacău s-au bătut astăzi, în faţa unei săli de jocuri din Municipiul Bacău. Incidentul a fost de fapt un conflict spontan între mai multe persoane, care au folosit bâte, săbii, spray paralizant, dar şi bolovani.

Imagini cu răfuiala clanurilor din Bacău! Împuşcături şi atacuri cu săbii şi bolovani
Sursa foto: bacau.net
de Cătălina Buzoianu    |    03 Iun 2022   •   15:23

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se potea vedea cum oamenii de pe stradă fug, în momentul în care au auzit focuri de armă.

Persoanele implicate în scandal au folosit bâte, săbii, spray paralizant şi bolovani.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, însă, în momentul în care au ajuns, toţi cei implicaţi au reuşit să fugă.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, dar şi uz de armă fără drept, în vederea identificării tuturor participanţilor.  

Nu este primul incident de acest gen petrecut în zona respectivă. În urmă cu doar câteva luni, două maşini s-ar fi lovit în mod voit şi mai multe persoane s-au bătut.

Scandalul a avut loc în zona cunoscută sub denumirea de  Las Vegas, în zona Gării.

"Joi, în jurul orei 17.40, pe strada Gării din municipiul Bacău, în fața unei săli de jocuri, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane. Încă de la momentul sesizării, la fața locului s-au deplasat echipajele de poliție, însă persoanele implicate in incident, nu mai erau prezente.Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că, s-a folosit o armă neletală supusă autorizării, respectiv, un pistol de zgomot. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept, în vederea identificării tuturor participanților și tragerea la răspundere a acestora" a declarat Cătălina Paduraru – purtător de cuvânt IPJ Bacău, potrivit bacau.net

×
Subiecte în articol: bătaie Bacău scandal clanuri
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close