Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini revoltătoare. Cum a fost tratată o pacientă într-un spital din Argeș

Imagini revoltătoare. Cum a fost tratată o pacientă într-un spital din Argeș

Imagini revoltătoare. Cum a fost tratată o pacientă într-un spital din Argeș
Sursa foto: foto- Facebook
05 Iun 2018   •   20:17

O femeie din Argeș a postat două clipuri pe Facebook realizate într-un spital. Internauții au fost revoltați de indiferența personalului medical. 

Femeia a ajuns luni la spital cu o tânără care avea nevoie de ajutor. În imagini se observă interesul pe care i-l acordă asistentele. Una vorbea la telefon, iar cealaltă mânca cireșe. 

„Spitalul de Boli Infecțioase Pitesti, RUȘINE!!

La secția urgente, dupa o ora de așteptări am aflat ca domnul doctor nu era nici la urgente Adulți, nici la urgente copii. Doamnele asistente au fost foarte deranjate cand le-am întrebat numele doctorului; de fapt nici nu cred ca au inteles întrebarea pentru ca au chemat paza. 80% din persoanele care veneau acolo s-au vindecat singure si au plecat pentru ca așteptau de ore întregi pentru un simplu vaccin, sau o prescriptie medicală dupa ce le-a fost extrasa o căpușa.

De ce nu voiau sa filmam? Deoarece condițiile sunt jalnice, nici nu poti sa respiri acolo. Pentru ca la secția Urgente copii nu au nici măcar un scaun pentru așteptare, erau 7-8 copii cu părinții Așteptându-l pe domnul doctor de vreo ora. Sloganul lor este: AI O BOALA? VINO LA NOI SI PLECI CU DOUA!", a scris femeia pe Facebook. 

Clipul video poate fi vizionat pe b1.ro

×
Subiecte în articol: pacienta spital Argeş imagini Facebook
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close