Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini şocante în Alba Iulia. Un șofer inconștient, la un pas să ucidă mai mulţi pietoni - VIDEO

Imagini şocante în Alba Iulia. Un șofer inconștient, la un pas să ucidă mai mulţi pietoni - VIDEO

Imagini şocante în Alba Iulia. Un șofer inconștient, la un pas să ucidă mai mulţi pietoni - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
19 Sep 2018   •   16:29

Un șofer a fost la un pas să lovească, miercuri, mai mulți pietoni, care traversau strada, după ce a plecat în viteză pe culoarea roșie a semaforului.

Șoferul în cauză, care a condus haotic, ar suferi de o boală și a refuzat să coboare din mașină. Acesta însă a fost urmărit de un alt șofer care poate fi considerat erou, după ce i-a spart geamul și, probabil, i-a luat cheile din contact.

„Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influența drogurilor sau a altor substanțe. Le-a declarat polițiștilor că suferă de o boală și a avut o criză. În aceste condiții urmează să-i informăm medicul de familie pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Alba, potrivit ziarulunirea.ro.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar șoferul care a condus haotic a rămas fără permis, fiind sancționat contravențional că a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

×
Subiecte în articol: Alba sofer pietoni
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close