Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Ionela, tânăra ucisă de fostul iubit şi plimbată apoi cu maşina din Baia de Fier la Târgu Jiu

Ea este Ionela, tânăra ucisă de fostul iubit şi plimbată apoi cu maşina din Baia de Fier la Târgu Jiu

Ionela Martin, tânăra în vârstă de 19 ani, din Baia de Fier, a depus o plângere la Poliţie împotriva criminalului cu trei zile înainte să fie ucisă cu sânge rece.

Ea este Ionela, tânăra ucisă de fostul iubit şi plimbată apoi cu maşina din Baia de Fier la Târgu Jiu
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    16 Iul 2021   •   10:29

Ionela Martin se despărţise de criminal, Raymond Căldăraru, însă acesta continua să o caute în încercarea de a o convine să se împace cu el. Speriată de tânărul violent şi gelos, Ionela a depus mai multe plângeri la Poliţie, iar fostul iubit aflase.

Chiar cu trei zile înainte de oribila crimă, Ionela a mers, din nou, la Poliţie, pentru a-l reclama pe acesta, însă răspunsul primit ar fi fost că "trebuie prins în flagrant", potrivit observatornews.ro.

Mama fetei a povestit că fiica ei trăia un coşmar după ce s-a despărţit de tânăr şi era mereu urmărită şi ameninţată cu moartea. Cu toate astea, poliţiştii au eşuat să o protejeze.

Aşa s-a ajuns în situaţia în care Ionela a fost ucisă fără sânge, chiar în faţa casei în care locuia.

El e criminalul din Baia de Fier care și-a ucis iubita și i-a plimbat cadavrul cu mașina

Ucisă cu sânge rece în Baia de Fier şi apoi plimbată cu maşina la Târgu Jiu

În noaptea de miercuri spre joi, (14 spre 15 iulie 2021), Ionela a fost văzută de Căldăraru în maşina unui prieten. Astfel, criminalul a şicanat cealaltă maşină, în trafic, şi l-a obligat pe şofer să oprească, apoi a dat-o jos pe tânără.

Cei doi au început să se certe, iar Raymond Căldăraru a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori.

Apoi i-a pus trupul neînsufleţit în maşină şi a pornit către Târgu Jiu, acolo unde a şi ajuns şi a intrat cu maşina în curtea unui prieten.

Poliţiştii din Târgu Jiu au ajuns la faţa locului şi au chemat un echipaj medical, însă era prea târziu. Criminalul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu Gorj Baia de fier
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close