Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf de 50.000 de euro la o societate din Timiş | Cum au acționat hoţii

Jaf de 50.000 de euro la o societate din Timiş | Cum au acționat hoţii

Patru bărbați au pus ochii pe o societate comercială din Timiş şi au furat cam tot ce le-a ieșit în cale. Prejudiciul este de 50.000 de euro. Iată cum au acţionat.

Jaf de 50.000 de euro la o societate din Timiş | Cum au acționat hoţii
Sursa foto: Pexels | Pixabay
de Claudia Popovici    |    16 Iun 2023   •   19:06

Totul a ieşit la iveală în urma a patru percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș, în localitățile Giarmata și Cernăteaz, la persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 11 – 13 martie a.c., 4 bărbați ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din localitatea Ghiroda, județul Timiș, 160 de biciclete electrice și doi paleți de detergenți, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 51.716 euro. Totodată, la data de 5 spre 6 iunie a.c., aceștia ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din localitatea Giarmata, județul Timiș, 85 de anvelope pentru camioane și utilaje de mare tonaj, cauzând un prejudiciu de aproximativ 50.000 de euro”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliţia Timiş.

În 11 și 12 iunie, cei patru sunt suspectați că au furat din incinta unei societăți comerciale din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, 7 butoaie, a câte 200 de litri de ulei de motor și 80 de bidoane, a câte 20 de litri fiecare, cu ulei de motor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 70.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri și 5 seturi de plăcuțe de înmatriculare, fiind indisponibilizate două autoturisme.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În urma probatoriului, cei 4 bărbați au fost duși la sediul poliției, pentru audieri și au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Caraș-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.

×
Subiecte în articol: jaf societate Timis
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close