Antena 3 CNN Actualitate Locale Jigniri şi ameninţări ale unui profesor către elevul său: "Trimit şatra pe capul tău de nespălat jegos ce eşti“

Jigniri şi ameninţări ale unui profesor către elevul său: "Trimit şatra pe capul tău de nespălat jegos ce eşti“

Jigniri şi ameninţări ale unui profesor către elevul său: "Trimit şatra pe capul tău de nespălat jegos ce eşti“
09 Mar 2016   •   13:05

Profesorul de geografie Mihai Greciuc, preşedinte al Asociaţiei Euroactiv, un ONG cu profil social, este acuzat că a transmis mai multe SMS-uri unui elev minor, în vârstă de 17 ani, prin care îl ameninţă şi îl jigneşte pe adolescent într-un mod grosolan. Disputa dintre cei doi a pornit de la organizarea unui concurs de Miss&Mister al cărui promotor a fost cadrul didactic.

Un profesor de geografie de la o şcoală suceveană, pe numele său Mihai Greciuc, care este şi preşedinte al Asociaţiei Euroactiv, este acuzat de un elev de 17 ani că l-a ameninţat, înjurat şi jignit. Greciuc, cunoscut apropiaţilor ca şi Mishel, a organizat de-a lungul timpului, împreună cu asociaţia sa, mai multe evenimente la care au luat parte elevii din Suceava. Un astfel de concurs, „Miss&Mister Boboc Bucovina”, va avea loc la sfârţitul acestei săptămâni la Iulius Mall Suceava. Evenimentul a stârnit un adevărat scandal, după ce un elev de 17 ani a devenit ţinta ameninţărilor şi injuriilor adresate pe profesorul Miahi Greciuc.

“Am intrat în comitetul de organizare al Balului Bobocilor din Bucovina, organizat de Euroactiv. Directorul acestei fundaţii sau asociaţii, care se ocupă de organizarea acestul bal, este domnul Mihai Greciuc, poreclit Mishel. Am vorbit cu Mishel să am un moment de magie, dar pentru că, având nevoie de recuzită, i-am cerut o sumă de bani, el a spus că nu poate să mă plătească şi m-a dat afară din organizare. M-a scos şi de pe un grup de pe Facebook, unde eram mai mulţi. Am făcut un grup nou, cu câţiva boboci. Un grup nou, în care erau mai mulţi elevi implicaţi în organizarea acestui bal, care îmi povesteau ce probleme întâmpină. Eu i-am îndrumat să îi transmită profesorului Mishel ceea ce se întâmplă”, a povestit Alex F., elev în clasa a XI-a la Colegiul de Arte din municipiul Suceava.

A doua zi, a început schimbul de mesaje dintre cadrul didactic şi elevul minor. Dacă la început profesorul de geografie i-a transmis lui Alex că complotează împotriva sa şi vrea să-l scoată din organizarea concursului, ulterior cei doi au stabilit că nu mai au ce vorbi. Însă, după câteva ore, Mihai Greciuc i-a trimis elevului un nou mesaj prin care îi spunea acestuia că este ros de invidie, iar apoi a urmat o serie de mesaje pline de ameninţări şi jigniri la adresa minorului.

Mai multe pe adevărul.ro.

×
Subiecte în articol: Suceava jigniri amenintari profesor elev
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close