Antena 3 CNN Actualitate Locale Lacul din Parcul Tineretului din Bucureşti arată ca o mlaştină, după ce a fost lăsat de izbelişte

Lacul din Parcul Tineretului din Bucureşti arată ca o mlaştină, după ce a fost lăsat de izbelişte

Imaginea Parcului Tineretului din Bucureşti este distrusă de lacul plin de deşeuri. În jurul apei, care arată acum ca o mlaştină, se joacă, zilnic, sute de copii ce sunt în pericol.

Lacul din Parcul Tineretului din Bucureşti arată ca o mlaştină, după ce a fost lăsat de izbelişte
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    Cristina Ştefan    |    04 Aug 2022   •   10:44

Mizeria care a împânzit luciul apei lasă o impresie proastă vizitatorilor care trec zilnic prin parc.

În jurul lacului se joacă zilnic sute de copii. Tinerii fac jogging, se plimbă cu rolele sau cu bicicletele, dar cu toate acestea, lacul nu este deloc îngrijit, apa fiind neagră și plină cu deșeuri.

Parcul Tineretului din sectorul patru al Capitalei este unul dintre cele mai cochete din București în acest an însă, cu toate că a fost cosmetizat și este întreținut de reprezentanții sectorului patru, de care aparține.

Luciul lacului Cocioc a fost lăsat de izbeliște de către cei de la Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, care este în subordinea Primăriei Generale.

Oamenii se plâng de aspectul neîngrijit al acestui parc și mărturisesc că din păcate nu este singurul parc din București care arată așa.

Lacul Tineretului are o suprafață de 13 hectare, este alimentat natural de pânza freatică și are trei insule. Acesta dispune și de un debarcader, care era funcțional până acum câțiva ani.

Reporterii Antena 3 au încercat să ia legătura atât cu reprezentanții ALPAB, cât și cu cei de la Primăria Generală condusă de Nicușor Dan, însă până în acest moment nu am primit nici un punct de vedere.

×
Subiecte în articol: Parcul Tineretului ALPAB București
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close