Antena 3 CNN Actualitate Locale Live pe Facebook cu arme și muniție, în timpul unei nunți din Țăndărei, Ialomița

Live pe Facebook cu arme și muniție, în timpul unei nunți din Țăndărei, Ialomița

Mai mulți bărbați din Țăndărei, județul Ialomița, aflați într-un bolid de lux, s-au filmat și au transmis live pe Facebook, în timp ce mânuiau arme și muniție. Poliția s-a autosesizat.

Live pe Facebook cu arme și muniție, în timpul unei nunți din Țăndărei, Ialomița
Sursa foto: Captură Facebook / Obiectiv Ialomita
de Andreea Ştefan    |    12 Sep 2021   •   23:18

Duminică seară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariției pe Facebook a unor imagini în care mai mulți bărbați mânuiesc arme într-un autoturism.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că armele din imagini fac parte din recuzita unei firme de organizări evenimente.

Bărbații au închiriat bolidul de lux pentru o nuntă, iar acolo au găsit armele de jucărie, cu care au apărut pe filmare.

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariției pe o rețea de socializare a unor imagini în care mai mulți bărbați mânuiesc arme într-un autoturism, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor. În urma verificărilor efectuate a reieșit că armele din imagini fac parte din recuzita unei firme de organizări evenimente.

Publicată de Obiectiv Ialomita pe Duminică, 12 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: Țăndărei Ialomița
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close