Antena 3 CNN Actualitate Locale Metoda prin care o mamă minoră a încercat să își scoată copilul din țară. Unde l-au găsit polițiștii de frontieră din Timiş

Metoda prin care o mamă minoră a încercat să își scoată copilul din țară. Unde l-au găsit polițiștii de frontieră din Timiş

O mamă minoră a fost prinsă de polițiștii de frontieră de la Cenad, județul Timiș, când a încercat să scoată copilul ilegal din țară, ascuns sub o pătură.

Metoda prin care o mamă minoră a încercat să își scoată copilul din țară. Unde l-au găsit polițiștii de frontieră din Timiş
Sursa foto: Facebook | Poliţa de Frontieră Română
de Silvia Preda    |    19 Oct 2022   •   20:05

Fata intenționa să-l scoată ilegal din România, deoarece nu avea documente legale pentru copil.

Ea s-a prezentat miercuri, la ora 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, alături de soacra ei, în vârsă de 43 de ani.

Fata călătorea cu copilul și soacra spre Belgia

"La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit un copil de doar câteva luni ascuns pe bancheta din spate a vehiculului, sub o pătură. În urma verificărilor, a rezultat că minorul ascuns este copilul pasagerei minore D.D. Numita M.G. a declarat că ea si mama copilului intenţionau să ducă copilul cu ele în Belgia şi au apelat la această metodă deoarece nu aveau documente legale care să le permită călătoria cu minorul în străinătate.

Aceasta a încercat să îi facă minorului pașaport, dar din cauza faptului că și mama este minoră avea nevoie și de acordul tutorelui mamei minorei pentru eliberarea documentului de călătorie", transmite Poliția de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria celor două femei și au deschis un dosar penal pentru participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

×
Subiecte în articol: minora Belgia
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close