Antena 3 CNN Actualitate Locale Maşina unui cunoscut afacerist din Constanța s-a făcut scrum în stațiunea Mamaia! Incendiul a avut loc chiar în fața hotelului deținut de bărbat

Maşina unui cunoscut afacerist din Constanța s-a făcut scrum în stațiunea Mamaia! Incendiul a avut loc chiar în fața hotelului deținut de bărbat

Maşina unui cunoscut om de afaceri din Constanța a luat foc în fața unui hotel din Mamaia. Două ore s-au chinuit pompierii să stingă incendiul. 

de Alexandra Ghețea    |    05 Feb 2024   •   10:19

Maşina omului de afaceri constănţean George Bosânceanu s-a făcut scrum în timpul nopţii. Autoturismul electric era parcat în faţa hotelului pe care bărbatul îl deţine în staţiunea Mamaia. 

Angajaţii hotelului au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă. 

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă maşina a ars aproape în totalitate. 

Două ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările. 

Nu se ştie deocamdată de la ce a pornit incendiul, însă omul de afaceri nu exclude varianta ca focul să fi fost pus intenţionat. 

George Bosânceanu este un controversat om de afaceri, care deţine un hotel în staţiunea Mamaia, la mansarda căruia în 2016 a izbucnit un puternic incendiu.

Toată mansarda hotelului care de altfel era amenajată cu spaţii de cazare în mod ilegal a ars. Trei persoane au fost atunci evacuate. 

Omul de afaceri George Bosânceanu a ajuns şi în spatele gratiilor pentru mai multe acuzaţii, printre care proxenetism.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close