Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină de 135.000 de euro, mistuită de un incendiu izbucnit în garaj. Proprietarul, salvat de câinele său, care a pierit printre flăcări

Mașină de 135.000 de euro, mistuită de un incendiu izbucnit în garaj. Proprietarul, salvat de câinele său, care a pierit printre flăcări

Mașina unui bărbat din Timiș, în valoare de 135.000 de euro, a fost mistuită complet de un incendiu care a izbucnit în garaj. Proprietarul a fost alertat de câinele său, care, din păcate, a pierit printre flăcări.

Mașină de 135.000 de euro, mistuită de un incendiu izbucnit în garaj. Proprietarul, salvat de câinele său, care a pierit printre flăcări
Sursa foto: Adevărul | Vlad Drăguescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2023   •   23:50

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș au anunțat, în dimineața zilei de miercuri, 14 iunie, că în cursul nopții de marți spre miercuri au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o mașină hybrid, care a luat foc într-un garaj din Dumbrăvița, lângă Timișoara.

După ce au reușit să lichideze flăcările, pompierii au anunțat și cauza incendiului, anume scurtcircuit produs la instalația electrică a autoturismului.

Vlad Drăguescu, proprietarul mașinii, a declarat, pentru Adevărul, că autoturismul care s-a făcut scrum în urma incendiului, un BMW X7 mild hybrid model 2023, se afla în garanție.

"Mașina e în garanție. Are cinci-șase luni. Eu am cumpărat-o în urmă cu o lună de la o firmă din București, cu 135.000 de euro. Nu am apucat încă să îi fac asigurare CASCO. Mașina mergea perfect. Era nouă. Avea 9.000 de km”, a declarat Vlad Drăguescu.

"Dacă nu era câinele să latre, nu mai eram nici noi"

Proprietarul a povestit că a parcat mașina în garaj seara, în jurul orei 23:00, iar în jurul orei 02:00, în timp ce dormea în casă cu soția și copiii, a fost trezit de lătratul puternic al câinelui, care, din păcate, nu a scăpat cu viață din incendiu.

"M-a trezit câinele lătrând din garaj.  El mai lătra așa și m-am dus la el să îl liniștesc. Când am coborât, mașina ardea sub capotă.

A prins și partea din față a garajului și în 20 de minute a cuprins tot garajul. Câinele era prins. Din păcate a murit, nu am mai putut să îl salvez. Dacă nu era câinele să latre, nu mai eram nici noi probabil”, a mai declarat proprietarul mașinii, pentru Adevărul.

După incident, proprietarul s-a adresat reprezentanței BMW, pentru a primi o explicație, însă fără succes.

"Am sunat la BMW Timișoara, au spus că nu au ce să facă, că ei se ocupă de service, să duc mașina să facă o diagnoză. Ce diagnoză că mie mi-a ars toată. Nu mai e nimic. Au spus să sun la București.

Am sunat la București, mi-au spus că nu au ce să facă, că le pare rău și să trimit un email. Le-am trimis un email să îi întreb care este, totuși, soluția pentru că mașina e în garanție. Încă nu mi-a răspuns nimeni”, a mai declarat Vlad Drăguescu.

"M-a îndoliat enorm"

Acum, în cazul în care situația nu se va rezolva pe cale amiabilă, bărbatul este hotărât să acționeze în instanță.

"Eu voi vrea să-i dau în judecată dacă nu rezolvă problemă. Adică na, e o chestie, în primul rând mi-a murit câinele. M-a îndoliat enorm. 

Restul se repară până la urmă, dar asta nu mai pot să recuperezi. Câinele lătra acolo în fața mea și eu n-am putut să-l salvez. A fost o chestie groaznică”, a mai declarat proprietarul mașinii arse, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: masina arsa Timis câine mort incendiu
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close