Antena 3 CNN Actualitate Locale Atac mafiot în România. Mașina polițistului care i-a pus cătușe unui medic cunoscut, incendiată în toiul nopții - VIDEO

Atac mafiot în România. Mașina polițistului care i-a pus cătușe unui medic cunoscut, incendiată în toiul nopții - VIDEO

Atac mafiot în România. Mașina polițistului care i-a pus cătușe unui medic cunoscut, incendiată în toiul nopții - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    29 Dec 2017   •   13:59

Un atac în stil mafiot a avut loc noaptea trecută într-un mare oraș din România.

Maşina unui ofiţer de poliţie a ars ca o torţă în noaptea de joi spre vineri, la Târgu Mureş. În acest caz, nu este exclusă ipoteza unei incendieri. 

Poliţistul a cărei maşină a ars este unul dintre cei care l-au reţinut pe cunoscutul chirurg Benedek Imre, în urma unui scandal în plină stradă, potrivit punctul.ro.

În septembrie, medicul Imre ar fi împins un poliţist rutier, care l-a depistat în trafic cu asigurarea auto expirată. 

Procurorii au deschis dosar penal pentru ultraj şi iniţial l-au pus pe chirurg sub control judiciar, măsură revocată ulterior de instanţă.

Șeful sindicatului polițiștilor Sed Lex a spus vineri, la Antena 3, că polițistul a cărui mașină a fost incendiată a fost amenințat de mai multe ori.

”E un dosar penal în prezent, sunt mai multe piste pe care se lucrează. Polițistul a fost amenințat de multe persoane, poate merge ipoteza și către medicul Benedek. Oamenii care își fac datoria sunt supuși unor riscuri. Cu ce a greșit omul ăsta?”, a spus președintele Federației polițiștilor Sed Lex, Florin Vîlnei, vineri, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: masina incendiata
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close