Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesajul sfâșietor dat de tatăl Andreei, studenta la Medicină omorâtă de iubit: "Pierzi pe cineva drag când realizezi că asta e noua realitate și nu se mai întoarce indiferent cât de tare te rogi"

Mesajul sfâșietor dat de tatăl Andreei, studenta la Medicină omorâtă de iubit: "Pierzi pe cineva drag când realizezi că asta e noua realitate și nu se mai întoarce indiferent cât de tare te rogi"

Tatăl Andreei, studenta la Medicină omorâtă de iubit, a trimis un mesaj sfâșietor pe rețele de socializare. 

Mesajul sfâșietor dat de tatăl Andreei, studenta la Medicină omorâtă de iubit: "Pierzi pe cineva drag când realizezi că asta e noua realitate și nu se mai întoarce indiferent cât de tare te rogi"
de Georgiana Adam    |    31 Mar 2024   •   12:04

Bărbatul a scris pe contul său personal de Facebook cât de mult îi lipseşte Andreea şi cum o pierde "zi de zi, nu doar o singură dată".

"Nu pierzi pe cineva drag doar o singură dată. Îl pierzi când închizi ochii, în fiecare noapte și când îi deschizi în fiecare dimineață. 

Îl pierzi de-a lungul întregii zile. O cană de cafea nefolosită. Un scaun gol. O pereche de ghete care nu mai sunt acolo. Pierzi acel suflet când soarele apune și întunericul se apropie. Îl pierzi atunci când te întrebi "De ce?" și privești cerul plin de stele. 

Îl pierzi în zilele importante: aniversari, zile de naștere, nunti și botezuri. Îl pierzi și în zilele obișnuite. Îl pierzi în cotidian: acte, treburi casnice, rutina considerată normală. Îl pierzi în lucruri familiale: o melodie care îi plăcea, un parfum cu care se dădea, un fel de mâncare pe care îl prefera. Pierzi acel suflet în conversații care nu vor mai avea loc și-n toate cuvintele rămase nespuse. 

Îl pierzi în toate locurile în care a mers și-n care își dorea sa meargă. Îl pierzi în ceea ce ar fi putut fi și-n toate visele pe care le-ați avut împreună. Îl pierzi când aduni cioburile vieții tale distruse și încerci să trăiești o viaţă normală. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Îl pierzi cu fiecare anotimp, cu fiecare zăpadă care se așterne, cu fiecare floare care înflorește, cu fiecare fir de iarbă care crește, cu fiecare frunze care cad toamna. 

Îl pierzi atunci când realizezi că aceasta e noua ta realitate și că nu se mai întoarce niciodată indiferent de cât de dor îți este de el, indiferent de câtă nevoie ai de el, indiferent de cât de tare te rogi el, nu mai e și tu trebuie să mergi mai departe singur.

Îl pierzi iar și iar, zi după zi, lună de lună, an de an, timpul trece și îl duce din ce în ce mai departe.

Îl pierzi când îți apar fire albe în păr și trupul se încovoaie de anii care trec, amintirile se șterg, detaliile estompează chipul lui, zâmbește înapoi dintr-o fotografie vagă.

E cineva pe care l-ai cunoscut și l-ai iubit cândva cu mult timp în urmă. Nu pierzi un suflet drag doar o singură dată. Îl pierzi zi de zi, iar și iar pentru tot restul vieții", este mesajul transmis pe Facebook de tatăl studentei la Medicină ucisă de iubit.

Potrivit unor surse din anchetă, după ce a ucis-o pe Andreea, băiatul i-a curățat trupul de sânge și-a aranjat părul în jurul gâtului, ca să-i ascundă rănile.

Anchetatorii au găsit la locul faptei și arma crimei. Este vorba de un cuțit de dimensiuni mari. 

Totodată, în urma verificărilor și investigațiilor făcute în casă, anchetatorii au descoperit, într-un rucsac abandonat pe holul apartamentului, mânerul unui cuțit de dimensiuni mici, dar și mai multe prosoape îmbibate cu sânge, despre care criminalul a mărturisit în fața anchetatorilor că le-a folosit în momentul în care a încercat să șteargă urmele. 

Toate aceste mărturii șocante, spun procurorii, scot la iveală un comportament extrem de violent, dar și furia cu care studentul la Medicină și-a atacat victima.

×
Subiecte în articol: studenta medicina
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close