Antena 3 CNN Actualitate Locale Minoră de 15 ani, dată dispărută în judeţul Mureş, după ce a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit

Minoră de 15 ani, dată dispărută în judeţul Mureş, după ce a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit

O minoră de 15 ani a fost dată dispărută de pe raza municipiului Reghin, județul Mureș. Tânăra ar fi plecat duminică de la domiciliul său, iar până acum nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații despre minoră sunt rugate să sune de urgență la 112.

Minoră de 15 ani, dată dispărută în judeţul Mureş, după ce a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit
Sursa foto: IPJ Mureş/Poliţia Română Facebook
de Sorin Tantos    |    29 Mar 2022   •   23:16

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Reghin efectuează verificări în vederea depistării unei minore, în vârstă de 15 ani, dispărută de pe raza municipiului Reghin, județul Mureș.

"În data de 27 martie a.c., în jurul orei 09.00, HORVAT MARIANA, ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Reghin, strada Muncitorilor, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.60 metri, aproximativ 40-45 de kg., păr brunet de lungime medie, ochi căprui, tenul măsliniu.

Îmbrăcăminte: pantaloni tip colanți de culoare neagră, jachetă de fâș de culoare mov și papuci de casă din material textil de culoare gri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie", a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

×
Subiecte în articol: minora disparuta mures Reghin
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close