Antena 3 Actualitate Locale Moş Crăciun a adus darurile cu placa, pe Dunăre. Mesajul său pentru copii: "Nimic nu este greu"

Moş Crăciun a adus darurile cu placa, pe Dunăre. Mesajul său pentru copii: "Nimic nu este greu"

de Claudia Popovici    |    19 Dec 2021   •   17:37
Moş Crăciun a adus darurile cu placa, pe Dunăre. Mesajul său pentru copii: "Nimic nu este greu"
Sursa foto: Captură video

Moş Crăciun a înfruntat valurile şi vântul puternic din această perioadă şi a ajuns la Galaţi, pe Dunăre pe o placă. A vâslit în picioare şi cu sacul plin de cadouri în spate pentru că era așteptat de copii de toate vârstele pe malul apei.

Primii care au apărut la orizont au fost spiridușii în caiace. Aceştia au deschis drumul pentru Moş Crăciun care venea în urma lor pe placă.

Ajutat de spiriduși Moșul a urcat cu bine pe mal după cursa inedită cu placa.

„ A fost foarte bine! Abia așteptam să vin la copii aşa silitori. Anul asta au avut rezultate foarte bune au ieșit campioni.Pentru Moşul nimic nu este greu, mai ales când ştie că are de adus cadouri" a spus Moşul.

Moş Crăciun a adus daruri pentru copii cu placa pe Dunăre: "Nimic nu este greu"

Pe mal Moş Crăciun a fost așteptat de copii mari şi mici. Performeri în canotaj de la cluburile Dunărea şi Şcoala Sportivă. Indiferent de vârstă bucuria a fost aceeași.

La final, Moş Crăciun a promis că va veni şi la anul, indiferent de condițiile meteo. Iar dacă Dunărea va fi înghețată, atunci va veni pe patine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close