Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii ies la iveală în cazul pădurarului din Mureș agresat şi sechestrat de hoţii de lemne

Noi detalii ies la iveală în cazul pădurarului din Mureș agresat şi sechestrat de hoţii de lemne

Noi detalii ies la iveală în cazul pădurarului din Mureș agresat şi sechestrat de hoţii de lemne
Sursa foto: Foto: Facebook/ Politia Romana - www.politiaromana.ro
10 Noi 2017   •   10:15

Judecătoria Reghin a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele a doi tineri, Moise Czapa şi Ezechiel Czapa, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tâlhărie calificată, aceştia fiind bănuiţi de agresarea şi tâlhărirea unui pădurar, care i-a surprins în timp ce tăiau ilegal arbori, în localitatea Tonciu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat, vineri, că în acest dosar cercetările sunt continuate sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

„La data de 8 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, în baza delegării efectuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au efectuat o percheziţie domiciliară în localitatea Tonciu, comuna Fărăgău, la locuinţa unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de ultraj şi tâlhărie. În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi, la data de 6 noiembrie a.c., despre faptul că un pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Reghin, în timp ce se afla în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu la liziera unei parcele de pădure din localitatea Filpişu Mic, ar fi fost ultragiat de către mai multe persoane necunoscute. În urma probelor administrate, doi tineri, de 20 şi 23 de ani, din localitatea Tonciu, au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin pentru audieri", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

Un pădurar din Mureş a fost agresat şi sechestrat, joi, de un grup de persoane prinse în timp ce tăiau ilegal copaci în localitatea Tonciu, judeţul Mureş.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: padurar mures agresat sechestrat
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close