Antena 3 CNN Actualitate Locale Clipe de coșmar pentru un pădurar din Mureş. Bărbatul a fost agresat şi sechestrat de hoţii de lemne

Clipe de coșmar pentru un pădurar din Mureş. Bărbatul a fost agresat şi sechestrat de hoţii de lemne

Clipe de coșmar pentru un pădurar din Mureş. Bărbatul a fost agresat şi sechestrat de hoţii de lemne
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Noi 2017   •   14:19

Un pădurar din Mureş a fost agresat şi sechestrat de un grup de persoane prinse în timp ce tăiau ilegal copaci în localitatea Tonciu, judeţul Mureş. Alţi 31 de angajaţi ai Romsilva au fost agresaţi în acest an.

„Aflat în patrulare într-o pădure de stat administrată de Regia Naţională a Padurilor – Romsilva, pădurarul Ioan N. a observat un grup de mai multe persoane, cu două atelaje, care tăiaseră ilegal 15 arbori din fondul forestier de stat. Prima căruţă a părăsit locul, pădurarul încercând să imobilizeze a doua căruţă şi să identifice suspecţii. În acel moment, acesta a fost lovit din spate cu un obiect metalic, în zona capului, provocându-i-se leziuni. Ulterior, Ioan N. a fost lovit de mai multe persoane cu obiecte contondente, provocându-i alte leziuni la nivelul braţelor, piciorului, trunchiului şi în zona feţei. Angajatul Romsilva a fost imobilizat timp de 20 de minute de către grupul de suspecţi, impiedicându-l să folosească telefonul mobil pentru a solicita ajutor”, se arată într-un comunicat al Romsilva.

Pădurarul a fost internat cu multiple leziuni la Spitalul Municipiului Reghin, iar poliţiştii din Mureş au început cercetările în acest caz.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: padurar mures agresat sechestrat hoti lemne
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close