Antena 3 CNN Actualitate Locale Nudist bătut de un jandarm şi doi salvamari, pe plaja La Ciocane din Eforie, după o întrebare nelalocul ei

Nudist bătut de un jandarm şi doi salvamari, pe plaja La Ciocane din Eforie, după o întrebare nelalocul ei

Un nudist a fost bătut de un jandarm şi doi salvamari, pe plaja La Ciocane din Eforie, după ce i-a pus unuia dintre ei o întrebare nelalocul ei.

Nudist bătut de un jandarm şi doi salvamari, pe plaja La Ciocane din Eforie, după o întrebare nelalocul ei
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    15 Iul 2021   •   19:12

Turistul nudist, din Ialomiţa, se afla în concediu la Eforie, iar duminică a mers pe plaja cunoscută de localnici drept "La Ciocane", acolo unde a practicat nudismul.

În aceeaşi zonă se aflau şi cei trei bărbaţi, un jandarm şi doi salvamari, toţi fiind în timpul liber în momentul în care s-a produs incidentul.

Nudistul din Ialomiţa şi cei trei bărbaţi au intrat în vorbă, iar la un moment dat, nudistul i-a propus unuia dintre ei să iasă împreună, la o întâlnire, fapt care l-a înfuriat pe acesta din urmă.

Împreună cu cei doi prieteni ai săi, tânărul l-a bătut pe nudist. După scandal, jandarmul şi cei doi salvamari au plecat din zonă.

A doua zi dimineaţă, respectiv luni, nudistul din Ialomiţa a mers la Poliţia Eforie şi a despus o plângere împotriva celor trei tineri care l-au bătut pe plaja La Ciocane, însă ulterior s-a prezentat din nou la Poliţie şi şi-a retras plângerea, notează jurnaliştii de la focuspress.ro.

×
Subiecte în articol: eforie
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close