Antena 3 CNN Actualitate Locale O barcă cu nouă persoane s-a răsturnat în Dunăre, iar un tânăr s-ar fi înecat

O barcă cu nouă persoane s-a răsturnat în Dunăre, iar un tânăr s-ar fi înecat

O barcă de agrement cu nouă persoane la bord s-a răsturnat duminica seara pe Dunăre, la Corabia. Opt din cele nouă persoane au ieșit la mal, conștiente, iar un tânăr de 21 de ani, nu e de găsit. Conducătorul ambarcațiunii se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

O barcă cu nouă persoane s-a răsturnat în Dunăre, iar un tânăr s-ar fi înecat
Sursa foto: ISU Tulcea
de Claudia Popovici    |    25 Iul 2021   •   20:42

Inspectoratul de Poliție Județean Olt anunță că duminică s-a produs un accident naval pe Dunăre, în zona portului Corabia. Primele date arată că o barcă de agrement s-a răsturnat.

În barcă se aflau 9 persoane, toate din orașul Corabia. 8 din cele 9 persoane au ieșit singure la mal, conștiente. Cea de-a noua persoană, un tânăr de 21 de ani, nu a fost găsită.

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost dus la spitalul orășenesc Corabia.

Conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Olt.

În continuare se desfășoară activități de căutare, fiind solicitată și echipa de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți.

Polițiștii desfășoară activități de cercetare pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

×
Subiecte în articol: barca Dunare
Parteneri
Infractor periculos lăsat liber, după ce o judecătoare a întârziat la muncă
x close