Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pacient în stare gravă ţinut şapte ore la Urgenţe, la Spitalul Judeţean Suceava

Un pacient în stare gravă ţinut şapte ore la Urgenţe, la Spitalul Judeţean Suceava

Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, după ce un bărbat în stare grave, transferat de la un alt spital, a fost ţinut peste şapte ore la Urgenţe în ciuda protocolului care prevede că în astfel de cazuri timpul maxim de aşteptare este de trei ore.

de Paul Ciurari    |    05 Mar 2023   •   11:09

Rudele pacientului au depus o plângere la conducerea spitalului şi spun că nu vor să meargă mai departe, ci au vrut doar să tragă un semnal de alarmă.

Oamenii spun că nu au ceva personal cu medicii şi au precizat că ruda lor a primit îngrijiri medicale în cele şapte ore în care a stat la Urgenţe.

Pacientul s-a operat de apendicită pe 19 februarie şi a stat internat la spital până pe 28 februarie, atunci când a fost transferat la spitalul din Vatra Dornei, fiind mult mai aproape de casă.

După numai o zi, starea sa s-a deteriorat şi a fost trimis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul a fost ţinut şapte ore, pe un pat. Ulterior, el a fost internat pe secţia de Chirurgie. Conducerea spitalului a demarat o anchetă care va stabili cine a greşit.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close