Antena 3 CNN Actualitate Locale Pacienţi evacuaţi, după ce un apel la 112 a anunţat miros de fum la Spitalul Județean Suceava

Pacienţi evacuaţi, după ce un apel la 112 a anunţat miros de fum la Spitalul Județean Suceava

Mai mulţi pacienți de la la Spitalul Județean Suceava au fost evacuaţi astăzi, după ce în Unitatea de Primiri Urgențe, partea de stabilizare/resuscitare a pacienților COVID, a fost semnalat un miros puternic de fum.

Pacienţi evacuaţi, după ce un apel la 112 a anunţat miros de fum la Spitalul Județean Suceava
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    15 Oct 2021   •   17:56

La faţa locului pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și B2). 

Pentru a preveni orice pericol, personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă şi pompierii militari au evacuat cinci pacienți.

Ulterior, au monitorizat spațiul și instalațiile electrice și de oxigen, fără să fie identificate probleme. 

Una dintre variantele luate în calcul de ISU este că mirosul fum și încins să fi provenit de la ambulanțele aflate în număr mare în acel moment pe rampa UPU, notează presa locală.

De asemenea, pentru a preîntâmpina eventuale situații de urgență pompierii au instruit personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, iar acesta va monitoriza îndeaproape zona respectivă.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close