Antena 3 CNN Actualitate Locale Pericol de moarte la un hotel din Sinaia! Intrarea, blocată de doi urşi: "Nu sunteţi în siguranţă nici voi şi nici copiii voştri!”

Pericol de moarte la un hotel din Sinaia! Intrarea, blocată de doi urşi: "Nu sunteţi în siguranţă nici voi şi nici copiii voştri!”

O ursoaică cu un pui a fost filmată vineri de către o trecătoare, în timp ce patrula prin faţa unui hotel din Sinaia. Accesul în unitatea de cazare a fost împiedicat de cei doi urşi care păzeau intrarea, în timp ce căutau de mâncare.

Pericol de moarte la un hotel din Sinaia! Intrarea, blocată de doi urşi: "Nu sunteţi în siguranţă nici voi şi nici copiii voştri!”
de Iulia Gorgorin    |    13 Feb 2022   •   09:27

Sinaia este tot mai frecventă de urşi în ultima perioadă, iar animalele sălbatice au ajuns să frecventeze cele mai cunoscute zone din staţiune, inclusiv Castelul Peleş.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a emis în repetate rânduri alerte care au anunţat prezenţa animalelor sălbatice în staţiune.

O ursoaică şi puiul ei au fost filmaţi, vineri, în timpul zilei, la intrarea unui hotel din staţiunea Sinaia, filmarea fiind postata pe Facebook de o turistă care avertizează asupra pericolului reprezentat de animale.

"La Sinaia dacă mergeti să nu vă luați in calcul o plimbare pe jos, asta dacă nu țineți morțis să vă plimbați împreună cu urșii!
Nu sunteți in siguranță nici voi și nici copiii voștri!
Iubim animalele dar nu vrem sa fim hrana lor!
Și nu uitați ca nimeni niciodată nu vă ajută! Sunteți pe cont propriu!", a scris femeia pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: ursoaica hotel Sinaia
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close