Antena 3 CNN Actualitate Locale Pericolul persistă la Crevedia: Pompierii intervin din nou la locul exploziilor | Unii localnici au părăsit locuinţele

Pericolul persistă la Crevedia: Pompierii intervin din nou la locul exploziilor | Unii localnici au părăsit locuinţele

Este şi acum pericol de explozie la stația GPL din Crevedia, unde doi oameni au murit și alți 58 au fost răniți după ce mai multe cisterne au sărit în aer.

Pericolul persistă la Crevedia: Pompierii intervin din nou la locul exploziilor | Unii localnici au părăsit locuinţele
de Georgiana Adam    |    28 Aug 2023   •   16:28

Anchetatorii nu pot declanșa cercetarea la locul tragediei pentru că, și la această oră, pompierii intervin pentru răcirea unei cisterne asemănătoare cu cele la care s-au produs deflagrațiile de sâmbătă seară. E, de altfel, motivul pentru oamenii care locuiesc în imediata apropiere nu se pot întoarce la casele lor.

Vă amintim, opt case au fost distruse de cele trei explozii din weekend.

Citește și: Explozii puternice, urmate de incendiu, la o stație GPL din Crevedia: 2 morți și 56 de răniți, dintre care 9 sunt intubați

Mai mulți locuitori din Crevedia s-au suit în mașini, luni, și au părăsit localitatea, speriați de faptul că pericolul persistă. 

La ora 16:00, încă o mașină de pompieri a ajuns la locul deflagrațiilor pentru a continua operațiunea de răcire a cisternei cu GPL rămasă încărcată.

 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close