Antena 3 CNN Actualitate Locale Suspiciune de crimă în oraşul Petrila: Un bărbat a fost găsit mort în casă

Suspiciune de crimă în oraşul Petrila: Un bărbat a fost găsit mort în casă

Cadavrul unui bărbat care a murit la sfârșitul lunii mai a fost găsit într-o locuință din orașul Petrila. Moartea bărbatului a fost violentă.

Suspiciune de crimă în oraşul Petrila: Un bărbat a fost găsit mort în casă
de Silvia Preda    |    05 Iun 2022   •   09:50

Potrivit IPJ Hunedoara, sâmbătă, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit decedat în locuință.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului de Urgență Petroșani, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, iar după efectuarea cercetărilor, moartea suspectă a bărbatului a fost reîncadrată în infracțiunea de omor.

Suspiciune de crimă în oraşul Petrila. Anchetatorii au doi suspecți

"În urma activităților investigative, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este decedat din data de 30 mai 2022 (cauza decesului fiind violentă - lovire cu corp dur). Doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, din Petrila, bănuiți de comiterea faptei, au fost prezentați în această dimineață magistraților Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea audierii și a luării măsurilor legale.

Investigațiile, în acest caz, au fost preluate, conform competenței, de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara", au precizat polițiștii.

×
Subiecte în articol: Petrila crima
Parteneri
Mama bărbatului care și-a ucis bebelușul rupe tăcerea. Motivul crimei
x close