Antena 3 CNN Actualitate Locale Plutonier de la ISU Iași, cercetat penal după ce a condus băut un taxi, a rămas fără permis și apoi s-a urcat iar la volan

Plutonier de la ISU Iași, cercetat penal după ce a condus băut un taxi, a rămas fără permis și apoi s-a urcat iar la volan

Un plutonier din cadrul ISU Iași este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iași pentru că ar fi condus băut, iar după ce i-a fost reținut permisul s-ar fi urcat din nou la volan.

Plutonier de la ISU Iași, cercetat penal după ce a condus băut un taxi, a rămas fără permis și apoi s-a urcat iar la volan
Sursa foto: Poliţia Română
de Mia Lungu    |    18 Ian 2023   •   11:05

Potrivit unui comunicat al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, procurorii fac cercetări față de un plutonier din cadrul ISU Iași, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis.

În 14 ianuarie, în jurul orei 4.00, inculpatul ar fi condus un taxi în municipiul Iași după a consumat alcool, fiind depistat cu o valoare a alcoolului în sânge ce depășește limita legală.

În cursul nopții de 14 spre 15 ianuarie, după ce i-a fost reținut permisului de conducere fără drept de a conduce, inculpatul s-ar fi urcat din nou la volanul aceluiași autoturism și a condus pe drumurile publice de pe raza municipiului Iași.

Acesta a fost reținut luni, iar marți judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar Iași a emis un mandat de arestare preventivă față de inculpat pentru 30 de zile.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close